polkata täytyy polkkaa, polkata polkkaa kiireistä aikaa tulta on kengissä laukata täytyy laukkaa, laukata laukkaa

maanantaina, elokuuta 22, 2005

Minä hyvä, kröhöm

Kiittelen itseäni vilpittömän ilahtuneena, kun kykenin tekemään puhelimella peräti viisi (kolme lastenhoidollista ja kaksi itsenhoidollista) asiaa yhdessä aamupäivässä. Olen huippu! Aaltoja ~~~~~~~~

En oikein rakasta puhelinhommia, ymmärrättehän.

Jännitys tiivistyy, sillä konferenssi lähestyy. Yritän olla stressaamatta liikaa. NeuroExpoonkaan ei ole kuin kolme ja puoli viikkoa aikaa. Turun-matkailu tuntuu suorastaan eksoottiselta. Yritän jättää aikaa myös talojenkatselukierrokselle, siellä niitä kauniita rakennuksia riittää.

Obligatorinen haircutlisäys, jotta postaukseni luonne tulisi vielä vähän alleviivatuksi: kampaajalle pitäisi myös soittaa, josko hän saisi huojennetuksi tätä kuulaa ympäröivää hätätilaa. Miksi, oi miksi kampaajallani ei ole netti- tai tekstiviestiajanvarausta?

8 kommenttia:

Ohi Ammuttu kirjoitti...

~~~~~~~~~~~~~~!

Jani kirjoitti...

Siinähän olisi firmanpoikasen ideaa: semmoinen metapalvelu, joka tarjoaisi palveluntarjoajille, kuten kampaajille, näppärän nettiajanvarauspalvelun pientä maksua vastaan.

...se on jo näköjään tehty. Mikseivät kaikki palveluntarjoajat sitten käytä semmoisia? Nettiajanvaraus olisi puhelinkammoiselle niiiin iso helpotus!

kukkis kirjoitti...

jee jee! itse suosin myös suoraan ovesta sisään marssimisen tekniikkaa. esmes kampaajan käyn usein varaamassa ns. pääkallonpaikalla, koska se on ihan tuossa kulmilla. kaikki käy, kunhan välttyy puhumasta puhelimessa.

Elma kirjoitti...

Aaltoja täältä. Sellaisia itäisen periferian tuulahduksen tuovia!

Saanen mainostaa, että täällä meidän täyden palvelun lepolöhöhermovieroituskodissamme toimii myös erinomaiset kampaamapalvelut. Vaikken itse ehkä paras mainos sellaiselle olekkaan, mut kuitenkin :) Meidän Iida on oikee Saksikäsi Iidward. Ja minä oon vähän väsynyt.

Kaura kirjoitti...

Kiitos aalloista, beibet, kyllä nyt kelpaa kellua :-)

Jani, eivät Ne tajua meitä puhelinvieronnasta kärsiviä. Kampaajat vielä ovat vissiin yltiösosiaalisia luonnoltaan, kun ovat semmoiseen duunipuuniin hakeutuneet ja luultavasti soittelevat vaikka mitkä puhelut tuosta ja tästä.

Elma, teidän mesta on täyrellinen! Eetvarttiakin tehdään kaiken muun lisäksi. Mun pitäis jo perjantaina olla siivon näköinen, kun huseeraan esiintyjiä esittelemässä ym., mutta täytynee vaan asetella tätä hätätilaa jotenkin sen näköiseksi, että se on tarkoituksella tämmöinen.

Sun äitis kirjoitti...

täytynee vaan asetella tätä hätätilaa jotenkin sen näköiseksi, että se on tarkoituksella tämmöinen

Sillä periaatteella olen yrittänyt vaeltaa viimeiset kolme vuotta, kun en ole saanut aikaiseksi tilata kampaajaa! Viime aikoina olen päätynyt tuohon kuvassakin näkyvään huolettomaan nutturaan.

Piti sanoa, että jollet sinne kampaajalle ehdi ennen perjantaita: kulje ryhdikkäänä rintakehä auki ja polvet pienessä koukussa,niin näytät silleen läsnäolevalta ja varmalta, että kaikki välittömästi uskovat tukan olevan just tarkoituksella niin kuin on!

JohNanna kirjoitti...

Harmitus sentään kun meiltä on Turkkuseen vähän turhan pitkä matka. =/ Toi neuroexpo vaikutti aikas mielenkiintoiselta. Hmph.. Saatkin luvan olla siellä korvat ja silmät tarkkana minunkin puolesta ja kirjoittaa siitä sitten blogiin. Jooko? =))

Kaura kirjoitti...

Äitis, luultavasti mun lättälyttytukastani tulee uusi trendi, kun sitä ryhdikkäänä, mutta maahan juurtuen ystävällis-itsevarmana kannan :-) (Saa nyt nähdä miten tämä onnistuu, mutta mielikuvaharjoituksia teen joka ilta ihan kympillä.)

Nanna, yritän kirjoittaa niin autismikonferenssista kuin NeuroExpostakin parhaani mukaan. Kaikenlaista mielenkiintoista jää aina kirjoittamattakin, mutta uskon, että aika ei lopu kesken...

Blog Widget by LinkWithin