polkata täytyy polkkaa, polkata polkkaa kiireistä aikaa tulta on kengissä laukata täytyy laukkaa, laukata laukkaa

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Rappiovanhempien kiekkumaralla

Emme tiedä, mikä meihin meni. Yritimme parhaamme, mutta se ei toudellakaan riittänyt. Douppinki meni pahasti överiksi. Huoh. Ja sunnuntaipäivä, joka oli varattu Pikkukaupunki-ekskursiolle ja uimahalleilulle sujuikin sohvan- ja sängynpohjalla vaikeroiden. Yritämme vaientaa omantunnon kovaäänistä mälkätystä selittelemällä, että kahden päivän oksennustauti olisi ollut lasten kannalta paaaaljon kurjempi kuin tämmöinen yhden päivän karpula.

Aikuiset ihmiset siis intoutuivat lauantai-illan kunniaksi nautiskelemaan pullon maukasta italialaista punaviiniä lasten nukkumaanmenon jälkeen, eikä siinä mitään. Punkvistia seuranneesta baarikaapin unohtuneet putelit -turneesta se riemu repesi. Olihan meillä oikein hauskaa, juttelimme tuntikausia, kuuntelimme levyjä (rauhallisella volukalla, onneksi) ja harrastimme kännisähläystä kuin luonto ja tikanpoika -vaiheessa olevat teinit, mutta aamu oli kammottava. Toistuva kysymys, jota olemme SP:n kanssa esittäneet toisillemme tänään, on mikä herranjestas meihin iski. Meidän pitäisi tietää jo tällä ikää, mitä mokomasta kiekkumarallasta seuraa.

Neljän maissa iltapäivällä heräsimme henkiin, mutta sitä ennen zombievanhemmat olivat sentään ruokkineet, pukeneet, perushoitaneet ja halailleet pari lasta. Lapsia ehkä surkeat vanhemmat säälittivät ja siksi halailua esiintyi vielä tavallista enemmän. Nyt kyllä vaaditaan runsaasti leikkiä ja huomiota, mikä on tietysti vähintäänkin kohtuullista. Sauna saa nyt toimia läyhäisenä uimahallinkorvikkeena.

Tulipa taas todistettua vanha totuus yhä päteväksi. Viskin juominen muun alkoholin päälle aamuyöstä on aina huono idea, vaikka se olisi kuinka hyvää. Onneksi talossa ei ollut tupakkaa, joten vältyin tänään vessanpytyn lähitarkastelulta.

Sairaushuoneelta lähetämme kiitokset
jälleen Teletapeille, ibuprofeenille ja kylmille alkoholittomille juomille sekä tietysti pullakahveille.

Kaiken tämän halusitte tietää, vai mitä? Huoh.

9 kommenttia:

pagisija kirjoitti...

Mainittu kiekkumaralla kuulostaa näin ulkopuolisen näkökulmasta sangen terapeuttiselta, melko harmittomalta ja sikäli tarpeelliselta korvienvälin nollaukselta ;).

(No, se hyvin pohjustettu viski aamuyöstä nautittuna ON harvoin hyvä idea.)

minh kirjoitti...

Niin, mutta kun se aamuyön viski KUULUU siihen kiekumarallaa-judanssiin! Ilman sitä se ei olisi sitä oikeaa kännisähläystä, johon aina joskus tälläkin sorrutaan. Todella harvoin, mutta aina se on yhtä hauskaa yöllä ja yhtä hirveää aamulla.Teidän meno kuullostaa ihan meidän menolta:)

Ennen vanhaan, yh-aikoina painelin viikonlopuksi yh-kaverilleni kassit täynnä siidereitä ja pikkuviskejä. kaverilla samanikäinen tyttö(Lapsen "serkku", edelleen 13-vuotiaina ovat ystäviä) ja penskat riehuivat myöhään yöhön, kun me äiskät katselimme tarot-kortteja, kuuntelimme Björkiä ja olimme sivistyneitä siemailijoita, kunnes penskat olivat sammuneet vellipullojensa kanssa. Sitten alkoi ruikkukurkkuilu, avautuminen, lauluiltamat ja seksikeskustelu. Aamulla penskat leikkivät tyhjillä "Vihainen lintu"-siideripulloilla(Woodpecker) ja mammat juoksivat kilpaa huutamassa norjaa suureen puhelimeen . Sitten aina puuroa koko porukalle tuoremehun kera ja mammoille buranaa päälle. Ai että, miten terapeuttista! Sekä äidit, että lapset rakastivat näitä viikonloppuja!
-minh-

Kaura kirjoitti...

Aah, kiitoksia. Morkkis kutistui lähes olemattomiin postaamisen ja kommenttienne avulla. Toki ruoka, sauna ja lasten kans touhuilu myös auttoivat :-)

Hehe, "vihainen lintu" pitää muistaa :-D

Hiipinä kirjoitti...

Kai muistitte kuitenkin huolehtia ehkäisystä, vaikka kännisiä teinejä leikittekin?

Tiedän eräänkin nelikymppisen kahden lapsen äidin, joka on tullut vahinkoraskaaksi juotuaan vähän liikaa ja päädyttyään aviomiehensä kanssa samaan petiin;) Vahingosta toki tuli sittemmin toivottu ja odotettu, joten no hätä sinänsä.(Kyse ei ole minusta, joka olen huolehtinut ehkäisystä hysteerisen tarkasti.)

Kaura kirjoitti...

Vahinkoraskaus olisi kieltämättä tyylipuhdas seuraus sählingistä :-) Ei se oikeastaan haittaisi, olisipa sitten ratkaisu Kolkkioisesta hoidettu... Mut kyllä meillä kumiukkeleita nähtiin.

Nelikymppisen (tai vähän alle) hedelmällisyys alkaa olla sen verran heikentynyt, että on hurja säkä tulla raskaaksi satunnaisesta häsläyksestä. Vaan eihän se kenelläkään hedelmällisessä iässä olijallakaan tarvitse kuin kaksi innokasta ja kyvykästä sukusolua.

Kriisi kirjoitti...

Ihanaa! Vastuuttomia vanhempia! En ole yksin! Loistavaa! Uudestaan!

Sun äitis kirjoitti...

Minusta on AINA yhtä ilahduttavaa, kun kuulee, että virallisesti vihyillä aviopuolisoilla voi olla monipuolisesti kivaa yhdessä (okei, kelpaa avopuolisotkin, mutta mitä byrokraattisemnmin hoidettu, sen vakuuttavampaa)!

Hyvä te!

Touhis kirjoitti...

Ai tuota tapahtuu siis muuallakin kuin meidän perheessä ;)

Kaura kirjoitti...

Apua, älkää yllyttäkö :-D

Blog Widget by LinkWithin