polkata täytyy polkkaa, polkata polkkaa kiireistä aikaa tulta on kengissä laukata täytyy laukkaa, laukata laukkaa

keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Tuluskukkaro nyt ainakin tulee

Olivatpa englanninopen prospektini millaisia hyvänsä, ainakin autismista osaan pitää esityksiä suomeksi sekä enkuksi. Uskallan väittää. On kivaa puhua autismista ihmisille, jotka vaikuttavat kiinnostuneilta ja jopa kommentoivat sekä kysyvät jotain. Autismi on niin valtavan järeä kokonaisuus, että on oma ponnistuksensa rajata jonkinlainen sopiva alue. Ja miten voi olla niin, että alle puolentoista tunnin esitys vaatii vähintään työpäivän verran töitä, vaikka kunnollinen pohjakin oli valmiina? Onneksi se oli vain ilmaista harjoittelua, niin ei tarvitse laskeskella tuntipalkkaa.

Huom. kyllä minua saa ihan rahallakin tilata pörisemään! Ensin osoiteriville lykätään kaura.paittanen ja sitten se hassu @ minkä jälkeen vielä gmail.com

Fillaroidessani kotiin valitsin cityreitin, onneksi! Kaupungilla kulki paljon hassusti pukeutuneita ja iloisia ihmisiä. Auringon lempeä paiste nosti hymyjä huulille ja vissiin jokin muukin syy karnevaaliin on käsillä. Hauskaa oli sellaista silmäillä. Meillä riehutaan ilmapallojen parissa juhlan kunniaksi ja ehkä SP:n kans illalla repäistään ja nautitaan pullo punkkua!

2 kommenttia:

Mirri kirjoitti...

Iloista vappujuhlaa!
(Ethän unohdu tuijottelemaan viemärinkantta.Sitä on liikkeellä.)
Kalmonväsyneenä mietin jaksanko nautiskella yhden siiderin...Vai menisinkö vain nukkumaan...Näkemään unia viemärinkansista...Se on päivän sana...Olisitko arvannut ;)

Kaura kirjoitti...

Mirri, kuulostaa huolestuttavalta! Olen kuitenkin välttänyt kaikki viemärinkannet tuijottelemalla tietsaa ja kirjoittamalla sen perhanan semmatyön (deadline viime maanantaina) valmiiksi ja liian pitkäksi.

Blog Widget by LinkWithin